Hallo we zijn in het nieuwe jaar 2020

Eerste wil ik jullie een goed gezegend nieuw jaar wensen

En een goede gezond en gelukkig leven voor 2020 .

We wensen iedereen van harte welkom op onze ontmoetingen

En presenteren u een waaier aan aan mogelijkheden ( bij God is alles mogelijk )

We gaan de Heilige Geest vragen wat hij ga doen in het nieuwe jaar en zijn zegen vragen voor iedereen van ons en dat zijn nabijheid mag gaan groeien door ons heen .

Ik heb de vraag gesteld aan de Heilige Geest wat Hij van ons verwacht , in dit nieuwe jaar

Na een tijdje de stilte op gezocht gaf hij dit antwoord .

Jullie gaan leren van elkaar houden . Leren dat hun liefde eerlijk moet zijn , ten opzichte van u zelf ( zelf op onderzoek gaan ) en van de anderen christenen ( God zijn Geest laten werken in gehoorzaamheid ) . Het is onze taak om andere christen te helpen dat hebben de profeten vroeger over je verteld denk er aan dat jullie als goede soldaten gaan vechten voor je GELOOF (zorg dat je blijft geloven en dat je vanbinnen EERLIJK bent tegen over GOD . Het belangrijkste wat hij vraagt is ( vraag om mijn Hulp Godshulp ) HIJ wil dat alle mensen gered worden ( wil je dat of niet ? ) en dat IEDEREEN de waarheid LEERT KUNNEN ( dit is de waarheid er is maar 1 GOD en de enige die mensen bij GOD kan brengen en dat is door de poort van JEZUS gaan … Jezus wil dit ons leren . Wil je dat ? Eerst de mannen moeten leren om te bidden met de handen in de LUCHT ze mogen geen ruzie hebben of boos zijn op iemand laten we mannen de aandacht geven , naar hun goede daden naar de vrouwen . Vouwen moeten stil zijn gehoorzaam luisteren naar het goede nieuws en de uitleg daar van en dat ze de mannen niet leren wat ze moeten doen vrouwen moeten rustig luisteren en bescheiden zijn . Ook de MAN moet goed kunnen leiden in het gezin ( als hooft ) op hun werk ( onderdanig aan hun baas dat wat GOD van ons vraagt ) de kinderen ( niet tarten of vervelen ) een goede leraar zijn ( naar je gezin en je partners waar je een verbinding mee hebt ) een man moet een dienaar van GOD zijn zich gedragen als dienaar niet de schijn op te houden ( Hij moet binnen eerlijk zijn tegen over god )

Dit zijn de teken die we als volwassenen onder elkaar gaan verwezenlijken samen met de HEILIGE GEEST wij singles zijn een voorbeeld voor anderen wil je dat voorbeeld volgen leer Jezus beter kennen de poort naar de vader de vader is vol ontferming en bewogen met jullie en wil HEEL graag jullie HART . Word vervolgd .

Laten we bidden – Heer hier zijn we in je nieuwe uitdaging die je op ons hart brengt we zijn dankbaar voor Jezus vader uw zoon als voorbeeld we zijn u dankbaar voor je geduld met ieder van ons persoonlijk dat is uw werk in ons we zijn uw dankbaar tot dat wat we zijn tot op de dag van vandaag in dit nieuw jaar 2020 we zijn dankbaar dat u ons wil activeren door uw Heilige Geest , we prijzen uw werk in ons door uw genaderd en vrede , we zien uit naar meer van u Heilige Geest vader onder wijs ons verder met uw waarheid en dat de leugen naar boven moet komen om zo de leugen te vernietigen . we zien dat je verder wil gaan met ons en wij met u , hier zijn we Heer vul ons om op u te vertrouwen en te geloven wat wat u ons belooft ook daadwerkelijk zal geschieden in Jezus naam het is uw werk dat we verder gaan zetten op aarde uw kracht uw genezing uw bevrijding en uw gezag uw liefde uw genade uw licht uw zout uw wil worden gedaan uw koninkrijk zal zichtbaar worden door ons heen AMEN zegen onze kinderen en onze generaties in Jezus naam ..