Ons denken

Hoe zit het met ons denken , als ik daarover denk en schrijf zit ons denken vaak ik de weg met dat wat God denkt , vaak ervaar ik dat ons denken beïnvloed word met onze gevoelens en gevoeligheden de bijbel leerd ons dan weer , en daaraan moeten we vaak herinnert worden en opnieuw afgestemd op Het GODDELIJK denken , verander uw denken want mijn denken is niet uw denken en uw denken is niet mijn denken wetend dar het moeilijk is dat ons denken afgestemd kan worden naarmate we onze vader kennen het kennen en leren weten hoe de vader dan denkt is wonderlijk groot hoe HIJ ons gemaakt heeft en gevormd heeft met al onze moeilijkheden en ingewikkelde theorieën onze vader is duidelijk hervormt uw denken dat is op HEM gericht zijn .. we zitten dan ook zooo ingewikkeld in elkaar iedereen heeft zijn denken en gevoelens elk persoon is dan ook uniek gemaakt naar zijn beeld zegt genesis vaak ook verleid in ons denken en twijfels hoe we denken de duivel weet ons denken hoe die in elkaar steekt en zaait twijfel in ons denken door allerlei theorien maar we zijn nog niet uit gepraat want we leren hoe God denkt , ook zegt hij , laten we mensen maken naar ons beeld .. dat is dan weer voor de volgende schrijfbericht hier op deze websait wees voorzichtig en blijf geworteld in de liefde gegroet mijn broeders en zusters in Christ ..