De heer zegt

jouwgerechtigheid

Wie wijs is , moet niet trots zijn Op wijsheid

Wie sterk is , moet niet trots zijn op zijn Kracht . Wie rijk is , moet niet trots zijn op zijn rijkdom . Neen er is maar één ding waar jullie trots op moeten zijn : dat jullie mij kennen en weten hoe ik ben . Want ik ben de Heer . Ik zorg voor Liefde recht en trouw in het land . Dat is wat ik belangrijk vind = Jeremia 9:22-24 ..

Als ik hier over nadenk , dan moet ik toegeven dat er nog heel wat christen hier mee worstelen voorbeeld , een voorganger van ,of voorloper van , of leider van vul maar in , ook je persoonlijkheid kan trots zijn daar is er niets mis mee enkel bevind men zich Op gevaarlijk terrein want trots kan uitvloeien op hoogmoet vandaar dat de bijbel of Heer ons op roept hou u nederig in 2 kronieken 7:14 , psalm 25:9 , Sefanja 3:12 .. zijn enkele verzen waar de bijbel ons oproept om ons nederig op te stellen en het is ook beter dat we ons zelf nederig op stellen tegen over een ander , maar ook het evenwicht blijven houden in je indentiteit in Christus of wie je bent in Christus .. ik zegen jullie met alle goeds en rijke zegen in Jezus naam . 🙏🏻❤️

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s